Aanbod

Qigong

Qigong (Chi Kung, Daoyin, Yangsheng) is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Qigong is het jezelf bekwamen in het cultiveren van levensenergie (Qi). Qi is het Chinese concept van levensenergie wat stroomt in al wat leeft. Qigong is al meer dan 5000 jaar oud en bestaat uit het beoefenen van vormen (zachte bewegingen), houdingen, mentale focus, ademhalingstechnieken en meditatie(ontspanning).
lees meer >

Yin-Yoga

Yin is loslaten, tijd nemen voor je lichaam, is meditatief, rustgevend en brengt je beter in
balans. Door het beoefenen van yin versterk en versoepel je het bindweefsel, komt er ruimte in je gewrichten, worden blokkades opgeheven waardoor je energie weer kan stromen.
lees meer >

BMSR – Leren Ontspannen

Met behulp van ademhalingsoefeningen, meditatietechnieken en specifieke Qigong vormen stress leren reduceren, je geest tot rust te brengen en je weerbaarheid tegen dagelijkse prikkels te vergroten (coping).
lees meer >

Leefstijl begeleiding

De leefstijl begeleiding die wij bieden is een planmatige en doelgerichte aanpak om het gedrag van onze cliënten te veranderen.
Het programma is gericht op interventie en preventie.

lees meer >

Qigong workshop en retraite

Twee keer per jaar hosten we een driedaagse workshop/retraite op spiritueel bezinningscentrum Abdijhoeve Betlehem te Slangenburg (Doetinchem).  Op deze schitterende locatie, zal je verblijf van vrijdagmiddag tot zondagmiddag geheel verzorgd in het kader staan van een zen-geest.
lees meer >